De voordelen van een printer huren

De voordelen van een printer huren

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Voor op kantoor, je thuiskantoor of in de bedrijfshal? Dit kan een flinke hap uit je budget nemen, zeker als je meerdere exemplaren nodig hebt! Een printer huren is een goed alternatief. Zo kun je toch in eigen huis printen, voor een vast bedrag per maand. We hebben deze en andere voordelen voor je op een rij gezet.

De voordelen van een printer huren

Ga je een printer huren in plaats van kopen? Dan heb je geen omkijken naar toners, cartridges en onderhoud. Dit zit allemaal bij je maandprijs in. En hij wordt al binnen drie tot vijf werkdagen geleverd! Een overzicht van de voordelen.

  • In eigen huis afdrukken
  • Bespaar de tijd en kosten die een drukkerij vraagt
  • Keuze uit bekende merken als Canon en HP
  • Geen grote investering
  • Inkt en onderhoud zijn bij de prijs inbegrepen
  • De printer wordt al binnen drie tot vijf werkdagen geleverd

Welke printer past bij mij? Keuzehulp

Inkjetprinter of laserprinter?

Inkjetprinters werken met cartridges gevuld met inkt. Laserprinters gebruiken toners met poeder om documenten af te drukken. Deze zijn vooral handig voor wie snel veel wil printen. Inkjetprinters leveren het beste kleurresultaat.

Een all-in one printer

Printers kunnen tegenwoordig niet alleen afdrukken maar bijvoorbeeld ook faxen, scannen, nieten en kopiëren. Deze zogenaamde all-in-one printers zijn echte alleskunners, die een compleet document afleveren voor je presentatie. Je bespaart er een hoop ruimte mee op kantoor, want een aparte scanner – of andere apparatuur – kopen is niet nodig!

Printen in grootformaat

Veel mensen gebruiken thuis of op kantoor een ‘standaard’ A4 printer. Afdrukken in groter formaat worden uitbesteed aan een drukkerij. Laat je regelmatig grotere documenten printen? Dan is uitbesteden duur. Een grootformaat printer huren is stukken voordeliger. Prints in A3 t/m A0 worden bestempeld als grootformaat. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt in de bouw, architectuur en in de marketing & reclame.

Aanbevolen artikelen