Fleur jouw babykamer op met een muurschildering

Een muurschildering kan net datgene zijn wat jij nodig hebt om jouw babykamer helemaal af te maken. Dit kan je laten doen door een professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in muurschilderingen, maar je kan ook zelf al heel wat moois knutselen. Wat wil jij voor jouw babykamer?

Inspiratie voor een muurschildering

Er is een ontzettend groot aanbod in muurschilderingen voor de babykamer. Prachtige tekeningen van Disney figuren, of schattige diertjes, je kan het zo gek niet bedenken. Een simpele zoekopdracht op google levert al een enorme schat aan inspiratie op. Uiteraard kan ook een professional je hierbij helpen. Wellicht past een ander ontwerp wel beter bij jouw kamer. Belangrijk is in ieder geval dat je van te voren bedenkt wat jij zou willen voor op jouw babykamer. Hoe vervelend zou het zijn als de muurschildering af is en je ziet een plaatje voorbij komen wat je véél leuker vindt….De uitvoering komt daarna wel. Eerst eens wat inspiratie op doen wat jij bij jouw kleintje op de muur wilt zien.

Door jezelf of door een professioneel bedrijf

Professionele bedrijven zijn dagelijks bezig met het maken van muurschilderingen. Dit is dan ook terug te zien in de kwaliteit van de muurschildering. Uiteraard betaal je daar ook naar. Afhankelijk van het bedrijf, de grootte en kwaliteit van de muurschildering kan je rond de €250,- kwijt zijn. Je kan ook zelf een muurschildering maken. Daar hoef je geen kunstenaar voor te zijn. Je kan bijvoorbeeld met een beamer een ontwerp op de muur projecteren en overtrekken en schilderen. Let er wel op dat je niet te dikke lijnen en donkere kleuren gebruikt. Dit kan de kamer namelijk kleiner of somber laten ogen, waarbij de muurschildering het middelpunt van de hele kamer zal zijn.

Aanbevolen artikelen