Je auto laten wassen, hier moet je op letten

Het ontstaan van viezigheid is een fenomeen waar zelfs je auto niet aan ontkomt. Of je auto zich constant op de weg bevindt of netjes geparkeerd staat, een goeie wasbeurt is om de zoveel zeker nodig. Natuurlijk kan je er voor kiezen om zelf je auto te wassen, maar niet iedereen heeft hier de tijd of de energie voor. Naar de wasstraat dan maar. Maar hoe weet je of jouw auto wel in goeie handen is? Daarom lees hier een aantal cruciale punten waar je op moet letten bij het zoeken naar een geschikte wasstraat zoals Washin Almelo, een wasstraat in Vriezenveen, om jouw auto weer als nieuw te laten stralen.

1. Lijst aan wasstraten

Als je je auto snel gewassen wilt hebben, is het voor de hand liggend dat je de eerste de beste autowasstraat die je tegenkomt in rijdt. Dit hoeft echter niet te betekenen dat deze wasstraat het beste resultaat zal leveren voor jouw auto. Zorg daarom dat je eerst even opzoek wat voor diensten verschillende wasstraten in jouw leveren, zodat je zeker weet dat je aan het juiste adres bent voor een optimale schoonmaakbeurt.

2. Kras vrij weer blij

Veel verouderde wasstraten maken gebruik van nylon borstels om auto’s mee schoon te maken. Het grote nadeel van nylon borstels is dat dat deze krassen veroorzaken op zowel de buitenkant van je auto als op de ruiten. Deze wasstraten moet je dus koste wat kost zien te vermijden.

3. Schoonheid hoeft niet duur te zijn

Je zou denken dat het duurste wasprogramma jouw auto het beste schoonmaakt. Dit is echter niet het geval, omdat de extra services in dit soort wasprogramma’s je auto niet schoonmaken, maar puur dienen als verzorging. Kies daarom gewoon voor een standaard wasprogramma en wissel deze eens in de zoveel tijd af met één uitgebreider programma.

Aanbevolen artikelen